Listataan:     Mcdonalds
                      Tiimari  
                      vedenkeitin      (näin uutena)


Tuo vedenkeitin, pikku paskiainen. Vanhukset hommasivat taloon, kuulemma tulevia juhlia silmällä pitäen. `Roskaa` sanon minä. Oma pieni kattila- järjestelmä toimii ja vieläpä paljon paremmin kuin joku ihme höyrykone. Mutta kohtuuden nimissä, en minä tuomitsemaan käy, ennen omaa asiantuntevaa kokemusta asiasta. Ensimmäisen kitinän aiheen löysin veden annostelusta. miniminä 0.5 litraa vettä? anteeksi mitä? Jopa omalla pienellä laskupäällä huomaan, että  noin 3 desin lasiin ei mahdu puolta litraa vettä. kattila-järjestelyssä ei ole tätä ongelmaa, siis EI veden tuhlausta. pah, ensimmäinen miinus.

Toinen se pirummoinen ääni. Hyvä on, eipä se ole kuin muutaman minuutin kärsimys, mutta silti. Kyllä kahvinkeitinkin pitää ääntä, mutta se on kodikasta pulputusta. Sitä kuuntelee mielelläään.

Lämpöasteet. Kattila on kätevä, jokainen saa itselleen sopivinta vettä: haaleaa, lämmintä, kuumaa, polttavaa. Sitä kun vaan tarkkailee ja ottaa kattilan pois liedeltä sopivaan aikaa, ei ongelmaa, ei palohaavoja. Tässä ehkä fiksuimmat ymmärsivät, että minä kokemattoma sain tuntea vedenkeittimen vihan. Kieleni ehkä toipuu fyysisesti, mutta henkisesti tuskin koskaan. Se vedenkeitin vesi oli polttavaa, erittäin polttavaa. Onko se sitten erityisen mukavaa odottaa useita minuutteja, että pääsee itse varsinaiseen asiaa käsiksi: Teen juomiseen. hmm... mietitään....EI?.

Ja vielä muutamima faktoja

1) Kattilassa vesi on helppo pitää lämpimänä pidemmän aikaa
2) Teen hauduttaminen onnistuu samalla kun itse veden lämpiäminen

EI! vedenkeittimille

Kattila on vaan niin mun juttu, istuu käteenkin.

P.S    En halua edes tietää, millaisen homman takana on tiskata mokoma härveli