sievoisen rahamäärän ansaitsemisen jälkeen voi sitten oikein hyvin mielin jäädä lomalla. Olisi sitä saanut loppuajaksikin töitä, mutta surkeella palkalla ja työolosuhteilla (ja tylsällä työllä) on hieman hankala hoikutella jäämään. Onneksi sentään työporukka oli enimmäkseen mukavaa, muutamia pieniä poikkeuksia lukuunottamatta. Kerkesin jopa tekemään aloittelijan virheitä ja aliarvioin ihmistä, joka käyttää "minun oma muki"- mukia. Pienessä taukotilassa näköjään kaikilla on se oma paikka ja minä sitten onnistuin istumaan siihen penkkiin, jonka omistaja pitää omasta reviiristään kaikkein eniten huolta. Onnistuin myös käyttämään hänen servettejään. Noh, aina ei voi osata.

Tutuistuin myös 10min+15min+10min kahvitaukoihin ja 10min tupakkataukoihin ja 40minuuttiseen puolentunnin ruokataukoon. Työntekoa jäikin sitten vähemmän, jos laskee kaksi kahvitaukoa, viisi tupakkataukoa ja yhden ruokatauon. Mutta tuolla palkalla minä en käy valittamaan asiasta.

pitäisi sitten vielä kehittää näin lomaksi tekemistä, jotta estäisin itseäni tarttumasta koulukirjoihin kirjoituksia varten. Huoh, ku on raskasta.