<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tuhlasin taas rahaa tähän pärstään, kerran kun sitä vielä lompakosta löytyy. Vessan hyllyyn eksyi nivean young kuorintavoide, sen tarkempaa nimeä en nyt käy muistelemaan. Noh, eilen illalla taas tunsin itseni petetyksi. Ajattelin olla kunnon kuluttaja ja lukea pakkauksen tuoteselostaan kunnolla läpi. Tällä kertaa huomio kiinnittyi sanoihin ”ei tuki ihohuokosia”. Anteeksi? Minulla on epäilys, ettei mikään ihana meikkimerkki, kuten halppis teini Anytime tai kaikkien naisten nivea (näin on isot tytöt kertoneet), ei kirjoittele purkkiteksteihin, että ”tukkii ihohuokoset, hiton finninaama”. Tällä hetkellä minun hieno special purkkini ei enää tunnu niin speciaalilta. huijausta kaikki.

 

p.s. odotin muuten kuorinnan jälkeen persikkaihoa. joudun pettymään. ehkä joku päivä mie opin nämä naisasiat, ettei tarvitsisi uudestaan hävetä sitä, että 10 vuotiaalla serkullani on suurempi meikkilaukku ja parempi tuotetietous.

 

Tavoite: trimmata tää naama,

 

(vois olla viel enemmä tyttö ja tehdä tästä meikki-rasva-kuorinta-ihohoito sekoilusta tarkeempaakin selkoa. nim. "onks tervapäällä meikkkii!!!", kun kerran yläasteen 8:lla luokalla liikuntatunnin jälkeen laitoin puuteria. ja kyllä, olen ottanut opikseni.)