Ahdistaa, isolla A:lla. En taida sittenkään olla varma, mihin linjaan haen valtiotieteelliseen. Vaikka tarkoitus olisi omat pääsykoekirjat laittaa hankintaan ensi viikon alussa. Ja samalla ne paperit niihin kouluihin. Sitten kun haluaisin ehdottomasta päästä ensimmäisellä kerralla sisään. En edes halua kuvitella, mitä löysäilyä siitä tulisi ja kuinka vaikeaa olisi sitten joskus yrittää uudelleen. Ajattelin kokeilla päästä sillä kaikken helpoimmalla sisään, kun ei niistä kuitenkaan tiedä, mitä aineet oikeastaan sisältävät. Vaihtaisin linjaa sitten, jos ei tunnukkaan omalta jutulta. Mutta mutta. Tiedän, että lukeminen ei onnistu miulta, jos se aihe ei ole mielenkiintoinen. tai onnistuu, mutta se on sitten niin kitkerän katkeraa kiduttamista. Mielenkiintoinen aihe taas vetäisee mukaansa.

osaa TAAS olla niin vaikeaa. pitäisi saada itsetuntokin buustattua ylös. Muuten tästä ei tule mitään, jos en usko omaan mahdollisuuteen olla siinä 10 prosentin joukossa, jotka pääsevät sisään. Turha silloin on edes yrittää.

odotan sitä päivää, jolloin stressi ei paina päälle. Sekin stressasi, kun luin ME-lehdestä, että stressaavat naiset voivat helpommin sairastua sydäntauteihin...
mahtavaa. t